Попаднах на интересно арматурно табло за 408. Знаех, че има табла до 140 км/ч и такива до 160 км/ч, какво е и моето. За първи път виждам такова до 100 км/ч. Гледам че другите надписи са на английски и се чудя да не би Скалдия - та да е с такова табло.
Едва ли е в мили, имайки пред вид възможностите на осмака ;D
https://www.drive2.ru/r/moskvich/1344721/
Арматурно табло 408
Арматурно табло 408
Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за тези, които запазиха мечовете си.
-
- Член на клуба
Re: Арматурно табло 408
Точно в мили е това, виждал съм други по снимки. 100 мили са точно 160км. Освен да е бил износ за сащ за друго не се сещам.
[quote="Методи Кръстанов"]
Точно в мили е това, виждал съм други по снимки. 100 мили са точно 160км. Освен да е бил износ за сащ за друго не се сещам.
[/quote]
В началото ясно се вижда че е бил с нормално табло. Явно са попаднали на някое табло от нещо за износ но не за САЩ а за Великобритания ;)
[/quote]
В началото ясно се вижда че е бил с нормално табло. Явно са попаднали на някое табло от нещо за износ но не за САЩ а за Великобритания ;)
Москвич 2140 УЗАМ 3317 1.7
- Moskvich_2140
- Потребител
Москвичът с това табло се води 408П п-правый (десен) заради дирекцията на волана.
Последно промяна от Moskvich_2140 на 21 Яну 2018 23:23, променено общо 1 път.
-
- Член на клуба
Интересно наистина, но защо пък за Великобритания да са в мили ? Не, предполагам че за САЩ или Канада ? Но съм виждал доста такива табла на снимки.
Ами ще цитирам от нета:
"Speed limits throughout most of the world are set in kilometres per hour (km/h). The UK remains the only country in Europe, and the Commonwealth, that still defines speed limits in miles per hour (mph)."
"Speed limits throughout most of the world are set in kilometres per hour (km/h). The UK remains the only country in Europe, and the Commonwealth, that still defines speed limits in miles per hour (mph)."
Москвич 2140 УЗАМ 3317 1.7
-
- Член на клуба
Аха, аз значи се бъркам, защото мислех че във Великобритания са в км/ч. Значи таблото е от москвич с десен волан износ за Англия.
На третата снимка се вижда ясно, предницата на същият автомобил. Има и номер от щата Канзас.....
Най-важните неща в живота ,не са неща......
Не, по - скоро този номер е фалшив, сложен ей така. Нали не смяташ че дори и да е отишъл в щатите някой му е сменял таблото. Щото на друга снимка е с нормално табло.
Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за тези, които запазиха мечовете си.
Километража е в мили. Номера Хамерикански. Някой явно е завладян от Хамериканска мания, сложил е километраж в мили, и номер от ЩатИтИ......Или казано накратко, таблото най-вероятно е в мили ,за да бъде автомобила пригоден за тамошните пазари....
Най-важните неща в живота ,не са неща......