Проблем с главен спирачен цилиндър

Аватар
fentazi
Потребител
Потребител

Проблем с главен спирачен цилиндър

Мнение от fentazi »

Здр-те колеги от няколко дена ми изчезнаха предните спирачки на Ижока (пикапа) пробвах да ги обезвъздуша но забелязах че нещо няма налягане към колелетата .Само да вметна че отпред съм с барабани не е с апарати .Снощи реших да извадя помпата да я разглобя да видя какво се случва и останах приятно изненадан когато излезе половината бутала а другите неискат и неискат опират ще кажеш някаде и дотам като натисна потъват и като пусна рязко се чува някакво думкане ще кажеш че буталото има ограничител стига до там и неще.
Ако може някой да даде идея как да го извадя ще съм много благодарен
d_stoi4ev
Потребител
Потребител

Re: Проблем с главен спирачен цилиндър

Мнение от d_stoi4ev »

В момента нямам чертеж да ти го покажа, НО под едната гумичка която държи казанчето на помпата има щифт който държи буталцата от предната част на помпата. Извади предната гумичка мисля под нея беше щифта.
boro s moskvicha
Потребител
Потребител

Мнение от boro s moskvicha »

Ако ползваш такава помпа,то щифта е в предната част на помпата.НА ЗАДНАТА ЧАСТ НЯМА-да не се подлъжеш по снимката.
[img width=640 height=480]http://media.snimka.bg/s1/5422/037088486.jpg?r=0[/img]
Аватар
fentazi
Потребител
Потребител

Мнение от fentazi »

Ще я погледна след малко да видим за кво иде реч че съм намерил друга работеща може да я зема и тази да си направя че да имам резерва .Ама първо да видя тази какво е станало ако се види де.
Аватар
fentazi
Потребител
Потребител

Мнение от fentazi »

Намерих шпленда извах го и падна буталото видимо гумичките са здрави както и самия цилиндър . Слагам нови гумички  че да видим за ко ще идва реч
Публикувай отговор