Какво ще кажете за НИГРОЛ в диференциала или скоростите ?
Какво ще кажете за НИГРОЛ в диференциала или скоростите ?
Какво ще кажете за НИГРОЛ в диференциала или скоростите ? Има останал при тъста от години.
Re: Какво ще кажете за НИГРОЛ в диференциала или скоростите ?
Пълни си праговете и гредите с него. За дифа и скоростите си купи някакво друго диференциално масло макар и по евтино.
Москвич 2140 ☭
- 412
- Потребител
- Кара:: 2x2140
- Обратна връзка:
Колега ако те разобедят да го сипваш и решиш да се отървеш от него давай на сам макар и в малки количества . <cool>
- Moskvich_2140
- Потребител
Нигрол е добро масло, но е много гъсто и зимно време ще имаш проблеми. Аз бях с нигрол в скоростите и съм имал случай пролетта рано сутрин, когато още нищо не е загряло да не може да вкарам на скорост. За зимата да не говорим.
Много зависи от кои години е останало това масло Нигрол.....Аз в момента карам с такова, като това в дифа е от преди 30 години ,а това в скоростите от преди 3......
Най-важните неща в живота ,не са неща......
- 412
- Потребител
- Обратна връзка:
Те още го произвеждат но разликата е доста голяма ~
Тази фирма ВАМП или каквото е там ,го бях забравил. Взимам Нигрол но в други опаковки ,навярно и друг производител. И сега като се замисля е нормално да има различни мнения ,при условие, че производителите са десетки........ <wonder>
Най-важните неща в живота ,не са неща......
Мслото е от преди 20г. може и повече.
- милен борисов
- Член на клуба
Ако зимата не караш колата слагай, иначе както казаха колегите ще имаш проблеми докато загрее. При целогодишно използване, пробвай с друго.
Жена в колата е като звезда в небето! .................... Ти я виждаш, но тя теб не!
- 412
- Потребител
- Обратна връзка:
Нигрола е консервационно масло. Създава филм по детайлите в трансмисията за дълговременно съхранение говорим за този от едно време съседа продаде 2138 на 350 хил. км и диф скорости и секторна кутия всичко е било с Нигрол .Обясни ми че след като го е купил и разработи е източил от гореизброените възли и е налял С НИГРОЛ .Както той се изразява "одра колата това масло" - но всеки решава с какво да кара .Успех