Срещи в София
- moskvich_408
- Член на клуба
- Кара:: 408э , 412э , 2138
Re: Срещи в София
Аз съм за среща, но нещо май няма други желаещи. 

#286Мнение от moskvich_408 » пет яну 03, 2020 5:51 pm
Ти си за среща, но явно няма други насреща!
В този истински форум, май все по рядко някой влиза!
#286Мнение от moskvich_408 » пет яну 03, 2020 5:51 pm
Ти си за среща, но явно няма други насреща!
В този истински форум, май все по рядко някой влиза!
Аре, бе несериозници, ако не друго поне си вземете календарите!!! ..Не мага вечно да ги държа вкъщи, че че ме бият вече с точилката и тигано...RRRbg написа: ↑21 Дек 2019 15:50 Здравейте, колеги
календарите на софийската дружина са вече у мен. По този повод , а и не само, предлагам да се срещнем, да си ги раздадем, да пийнем по едно, както ни е по традиция!
А до тогава по нетърпеливите могат да ме потърсят на Л.С. или на тел. 0877080402 да им ги дам.
Поздрави
Радо,с удоволствие бих дошъл но много съм далеко от вас.Но ако има и останат календари от НЕ СЕРИОЗНИТЕ бих си купиил.гр Исперих ЕКОНТ Тел 0889820108 Румен Иванов. : 

Какво ще кажете, колеги столичани и околия, да си спретнем една срещичка, бехме могли евентуално там да си връчим календарите, както в миналото???
-
- Член на клуба
RRRbg написа: ↑07 Яну 2023 17:09 Какво ще кажете, колеги столичани и околия, да си спретнем една срещичка, бехме могли евентуално там да си връчим календарите, както в миналото???]
Аз съм напълно съгласен. Въпреки, че повечето като гледам минаха на западнали антиколи, дано москвичовия дух все още е някъде вътре в тях и се събуди покрай някоя среща