2140 от 1981
Re: 2140 от 1981
За гражданската ми звънни на 0888784543
След известно забавяне,свързано с липсата на всякакви фарове малко се позабавиха нещата,но днес вече Москвича е напълно редовен-с преглед,винетка и гражданска(с благодарност на едни хора,те си знаят кои
)ГТПто мина повече от перфектно-много добри спирачки,изрядни светлини и вредни емисии,покриващи трета категория,но за жалост я писаха първа

И едно доказателство,че москвича просто си е правен за полетата

Сега за всеки случай мисля първо да навъртя стотина километра около София и региона за да се види какво още не е като хората

И едно доказателство,че москвича просто си е правен за полетата

Сега за всеки случай мисля първо да навъртя стотина километра около София и региона за да се види какво още не е като хората

Доста време измина,но работата продължава.Работата в багажника отне доста време,но се получи доста добре.
Това беше положението в началото

Свалих задния капак,смених пружините и го боядисах отвътре.Доста добре стана накрая.

Доста търкане и работа отидоха,но резултата е добър,като за боядисване в затворен навес.

Това беше положението в началото

Свалих задния капак,смених пружините и го боядисах отвътре.Доста добре стана накрая.

Доста търкане и работа отидоха,но резултата е добър,като за боядисване в затворен навес.

Тия дни успях да си поиграя малко с москвича-багажника вече е напълно завършен.

Един малък детайл

Свалих и изхвърлих старото страшно напукано табло

Положението отвътре не е зле,но не е и добре

След дълго търсене вече успях да си намеря и червени колани.Досега не бях виждал от този тип колани,дано да излезнат добри.Логото на Габрово на тях е перфектно допълващо пейзажа

Един малък детайл

Свалих и изхвърлих старото страшно напукано табло

Положението отвътре не е зле,но не е и добре

След дълго търсене вече успях да си намеря и червени колани.Досега не бях виждал от този тип колани,дано да излезнат добри.Логото на Габрово на тях е перфектно допълващо пейзажа