За тех. с-е мога да кажа, че е стоял без дори да се развърта и движи от време на време и както се досещате на лице са познатите симптоми, като залепили спирачки, изсъхнали мембрани и други подобни. Идеята е да се приведе във вид за регистрация, защото в момента е спрян от движение / казват ми, че с ръчно написан договор м/у собственика по талон и мен мога да го регистрирам, но не съм 100% сигурен в това и мисля, че ще трябва да мине технотест/. Належащото е смяна на гарнитура на капака клапаните, защото след като извадих двигателя и скоростите отдолу всичко беше в масло и шибания

Дилемата ми в момента е следната:
1) Да сменя само гарнитурата, след което да го регистрирам и да си го карам зимата.
2) Да си карам другите коли зимата и да му направя модификацийте, които съм замислил и след това да го регистрирам.
Чудя се поради една проста причина. Това е руска кола и не искам да ме остави на пътя /не ми пречи да му направя основен ремонт, като тръгна на път/, но искам да е сигурен превоз за стигане от т.А фо т.Б. Общо взето искам да го приведа във вид за ежедневно каране. Снимки мисля, че съм качвал във фесйбук група, сега в момента нямам достъп до тях.
Всякакъв хейт, критики, забелешки и порицания ще бъдат поощтрявани.