Здр колеги ето този москвич си взех миналото лято естествено за работа и живот и здраве един ден да остане за реставрация.
Москвича беше в такова състояние когато го взех,но се наложи да го боядисам за да мога да го регистрирам защото ме върнаха от КАТ заради лош външен ви и аз реших поне и цвета да му сменя не е правен както трябва за сега само да може да му сложим номера .
Преди !!!
Москвич Иж 2715 за кърпене
Re: Москвич Иж 2715 за кърпене
Сега е малко в по прилежен вид но е правен само заради документите на бързане
За сега !!!
За сега !!!
И тук идват вече и проблемите с тенекиите .
Единственото здраво са праговете външните и тунела .
Е все пак е нещо има къде да се захванат новите ламарини и да се надявам че няма да му парне скоростната кутия преди това е естествено ще бъде заздравен колкото се може повече
Снимки на дясното предно дъно ( или каквото е останало от него !!! )
Единственото здраво са праговете външните и тунела .
Е все пак е нещо има къде да се захванат новите ламарини и да се надявам че няма да му парне скоростната кутия преди това е естествено ще бъде заздравен колкото се може повече
Снимки на дясното предно дъно ( или каквото е останало от него !!! )
Не е страшно,колега.Здрави са гредите.
И аз това видях но не ми е останало време от работа да се занимавам с него .
Много ми се иска да се захвана да го кърпя и да си го пребоядисам цялостно но в момента се занимавам по малко и с другия когато остане време.
Много ми се иска да се захвана да го кърпя и да си го пребоядисам цялостно но в момента се занимавам по малко и с другия когато остане време.