Серво апарат от Лада 2103
Re: Серво апарат от Лада 2103
кокич, и моите не станаха от 1-вия път.даже едно задно цилиндърче ми се пръсна.
Досега има ли някой с 2140, който да е сложил серво с помпа от 2103 и да е станало като хората...щото аз не се сещам.
- pacho
- Администратор
- Кара:: 2335 (Служебен)
- Обратна връзка:
Аз съм сигурен че ако си сложа регулатор отзад какъвто и да е, ще спира балансирано, при мен поне педала не потъва като при дигите, защо и аз не знам
Москвича трябва да се гали нежно с ЧУК!
Здравейте момчета. И аз съм от групата на тези, които са сложили серво и помпа от ВАЗ 2103. От две седмици скачам от помпа на помпа (все ладови) и се чудя защо "пикапа" не спира <?>. Благодарение на вашите постове вече и това ми стана ясно.
Аз дотук смених 3 бр. помпи, като на последната подмених уплътнителите с нови. Всеки път като свържа помпата към системата педалът на спирачките е много мек и при натискане пада до долу. В момента след няколко енергични натискания на педала, се усеща съвсем слабо задържане, като самият педал всеки път пада до пода. При мен пълно спиране или блокиране няма при никое от колелата.
Аз дотук смених 3 бр. помпи, като на последната подмених уплътнителите с нови. Всеки път като свържа помпата към системата педалът на спирачките е много мек и при натискане пада до долу. В момента след няколко енергични натискания на педала, се усеща съвсем слабо задържане, като самият педал всеки път пада до пода. При мен пълно спиране или блокиране няма при никое от колелата.
- curse_m
- Потребител
- Кара:: 2140д
Като за начало като слагате Ладови части поне купувайте оригинални в сините кутии Лада Имидж най ново производство, така няма да се занимавате с глупости.(Даже най-добре да са поне от Самара нататък или от новите Ниви поне)
Аз лично съм си доволен от оригиналните спирачки... стига всичко да им е изправно и с добри накладки! :)
Аз лично съм си доволен от оригиналните спирачки... стига всичко да им е изправно и с добри накладки! :)
Така е. Аз се занимавах да изолирам единия кръг на предните апарати, но нищо не се получи. След това намерих втора употреба от Москвич и я поставих на моя. Спирачките се оправиха, след обезвъздушаване и сега пикапа "кове" и четирите колела, като единствения недостатък е,че задницата поднася доста (нямам регулатор на задния мост).
Серво апарата засега не е свързан, има скъсана мембрана която ще подменя за напред. Еми това е момци, след всичко написано до тук става ясно че, за да се поставят Ладови апарати се изискват повече знания и умения.
Серво апарата засега не е свързан, има скъсана мембрана която ще подменя за напред. Еми това е момци, след всичко написано до тук става ясно че, за да се поставят Ладови апарати се изискват повече знания и умения.