Серво апарат от Лада 2103

_franc0_
Потребител
Потребител

Re: Серво апарат от Лада 2103

Мнение от _franc0_ »

кокич, и моите не станаха от 1-вия път.даже едно задно цилиндърче ми се пръсна.
ALEX
Член на клуба
Член на клуба

Мнение от ALEX »

Досега има ли някой с 2140, който да е сложил серво с помпа от 2103 и да е станало като хората...щото аз не се сещам.
Аватар
pacho
Администратор
Администратор
Кара:: 2335 (Служебен)
Обратна връзка:

Мнение от pacho »

Аз съм сигурен че ако си сложа регулатор отзад какъвто и да е, ще спира балансирано, при мен поне педала не потъва като при дигите, защо и аз не знам
Москвича трябва да се гали нежно с ЧУК!
MSedat
Потребител
Потребител

Мнение от MSedat »

Здравейте момчета. И аз съм от групата на тези, които са сложили серво и помпа от ВАЗ 2103. От две седмици скачам от помпа на помпа (все ладови) и се чудя защо "пикапа" не спира <?>. Благодарение на вашите постове вече и това ми стана ясно.
Аз дотук смених 3 бр. помпи, като на последната подмених уплътнителите с нови. Всеки път като свържа помпата към системата педалът на спирачките е много мек и при натискане пада до долу. В момента след няколко енергични натискания на педала, се усеща съвсем слабо задържане, като самият педал всеки път пада до пода. При мен пълно спиране или блокиране няма при никое от колелата. 
Аватар
curse_m
Потребител
Потребител
Кара:: 2140д

Мнение от curse_m »

Като за начало като слагате Ладови части поне купувайте оригинални в сините кутии Лада Имидж най ново производство, така няма да се занимавате с глупости.(Даже най-добре да са поне от Самара нататък или от новите Ниви поне)
Аз лично съм си доволен от оригиналните спирачки... стига всичко да им е изправно и с добри накладки!  :)
MSedat
Потребител
Потребител

Мнение от MSedat »

Така е. Аз се занимавах да изолирам единия кръг на предните апарати, но нищо не се получи. След това намерих втора употреба от Москвич и я поставих на моя. Спирачките се оправиха, след обезвъздушаване и сега пикапа "кове" и четирите колела, като единствения недостатък е,че задницата поднася доста (нямам регулатор на задния мост).
Серво апарата засега не е свързан, има скъсана мембрана която ще подменя за напред. Еми това е момци, след всичко написано до тук става ясно че, за да се поставят Ладови апарати се изискват повече знания и умения.
Публикувай отговор