Москвич 407 спасяване от скрап
-
- Потребител
Re: 407 спасяване от скрап
...една хубава боя как променя всичко
Много добре е станал <tu>
Много добре е станал <tu>
....спорт без резервоар не е спорт.....
- apolon1925
- Потребител
<nod> Днес малко го посабрах отзат.Проблем с лайсните не пасват счупени и изгнили телчета и т. н.
Последно промяна от ianchev на Сря Яну 01, 2014 8:55 pm, променено общо 1 път.
Казват, че кеф цена няма, не им вярвайте - има.
<idiot>Колеги днес изминах около 16 километра с москвича на бензин в 10 литрово шише изгори около 2 - 3 литра . Струва ми се , че това е много.Карбуратора е К59 - може би иска още настройки.По книга го дават 6.3 на 100 разход. <?>
Напоследък се возя с 412-ката поради липса на друга кола (Рено-то отиде във вечните ловни полета мир на ръждите Му). Разхода на гориво никак не ми харесва особено от както застудя времето.Карам предимно градско на къси растояния които не позволяват загряване на мотора до работна температура или най-много до селото на жена Ми на 15км от нас.Лятото разхода на бензин (няма газова уредба) е между 8 и 15л/100км сега в студа е между 10 и 25л/100км.Това при положение че мотора повечето време работи студен на смукач и в кажи речи спортен режим.Карбуратора е К126Н и не е от най-икономичните а до скоро карах даже с един К126Н събиран от няколко различни и с него стигах и до 30/100 ама пък на трета предавка правеше малко над 140км/ч.
Помни,че професионалистите създадоха Титаник а Ноевия ковчег го скова аматьор.
-
- Член на клуба
Напълно е нормално, студен и на смукач за 5 минути ще изгори поне литър бензин, така, че трябва да го засечеш топъл и на 100км, за да се добие представа. Иначе, Янчев, нали взех един 407 двигател, мисля че ти ме пита нещо за него, та той е с някакъв немски карбуратор които бил много икономичен, уж давал под 6/100 . Понеже аз немски части не слагам в моите, ще ти го подаря, ама си иска да се види, че от много години не е работил, но мисля, че може и да проработи. Ако имаш интерес ми пиши, мога да дам снимки ама чак другата седмица :)
-
- Потребител
Моя 412 при студдено палене на бензин ми изгори около 0,5л. за 5-6 минути при работа на място с 3/4 изтеглен смукач на карбуратор 412-2101/жигулския чешит/ от 2140.
http://www.e-domko.bg/product/2042-malta-200.htmlДнес купих такъв мокет за пода , но обърках сметките и ще имам още за два пъти да го сменя. <hihi>
<?>След доста чудене относно волана взех следното решение - кожа. :)
Re: Москвич 407 спасяване от скрап
Поработих и по тапицерията малко. <blush>