Здравейте и от мен!
Казвам се Пламен и съм дипломиран инженер - специалност "ЕА" от далечната 1996 г. Семеен съм, с две поотраснали деца. И аз като много от вас съм минал през различни сфери за работа, но сега служа на държавата и не се занимавам с нищо странично. Моят Москвич е като на Морския и е наследство от баща ми. Мога да ви споделя, че заради спецификата на живота не е каран много и е само на 41 000км - реални, със запазена и идеална тапицерия и почти всичко по него си е оригинално. И тъй като не остава много време да се занимавам с него, понякога се нуждая от консултация от добри специалисти.
Кой с какво се занимава,освен да"рови"по колата?
Re: Кой с какво се занимава,освен да\
Здравейте, казвам се Иван и съм на 18 от Казанлък. Завършвам тукашното ПМГ и същевременно програмирам за една местна фирма. До преди да взема книжка признавах единствено колелото, дето се вика не слизах от него. Сега карам 2141S, което на баща ми, които също се подвизава из форума. Очаквам да черпя идеи, както и да споделям скромния си опит, които имам дотук - проблеми из скоростната кутия, гарнитура на блока и разни дребни неща. Поздрави!
Здравейте!
Казвам се Костадин на 17 от Пловдив тази година завършвам за Мехатроник в същото време се занимавам и с компютри и Автомобили понеже Баща ми си има Сервиз и ми прави удоволствие да работя по Автомобили а колкото до Москвичите като бях малък имахме един 412 дефорсиран и чакам да завърша и зема книжката че имам един проект за едно Москве...
Казвам се Костадин на 17 от Пловдив тази година завършвам за Мехатроник в същото време се занимавам и с компютри и Автомобили понеже Баща ми си има Сервиз и ми прави удоволствие да работя по Автомобили а колкото до Москвичите като бях малък имахме един 412 дефорсиран и чакам да завърша и зема книжката че имам един проект за едно Москве...
-
- Потребител
Барабар Петко с мъжете, че и аз. 
Иначе се занимавам с програмиране, web developer съм на свободна практика.

Иначе се занимавам с програмиране, web developer съм на свободна практика.
Здравейте от мен Калоян Станев. Уча в ''Професионална гимназия по механо-електротехника'' в гр. Троян. Тази година завършвам. Бях на работа в автосервиз до преди около месец. Сега помагам на баща ми, който се занимава с геодезия. Ходим на ляво на дясно, трасираме, замерваме сгради, имоти, улици, тръбопроводи, вертикална планировка... Още не съм се научил да свалям данните и да ги обработвам на компютъра, но за сметка на това с кърската работа съм на ти! 

[ ] ====азлк==== [ ]
-
- Потребител
На 22,помощник машинист в бдж,карам и човъркам "зелен фенер" :-D 2140 от 1979 :-D
Да чуеш как дванайстака със двигател трака...
Здравейте, другари! Аз се казвам Владимир, от София на 30г. Скоро се прибрах от чужбина и на пролет пак заминавам. Професионален спортист съм и се занимавам с бойни изкуства, спортни масажи, теория и др. Притежавам Москвич 412, наследен от моя дядо. Това е моя страст и винаги като се прибера си чопкам по него- "Аз ремонтирам Москвич" стои в багажника и е настолно четиво, което преди години ми отвори очите. Щастлив съм, че притежавам кола, която ми е оставила уникални спомени, емоции и незабравими моменти с дядо ми, на вилата или на село! Всеки от вас ме разбира, и всеки си познава колата като завърти стартера и чуе песента и. Това е магията, това е моя Москвич! <alko>
Re: Кой с какво се занимава,освен да
Все още завършвам двигатели с вътрешно горене " Мехатроника" ;д
Здравейте! Казвам се Станислав Генчев на 17 г. от Варна. Уча в "Професионална Гимназия по Електротехника" като програмист. Занимавам се още с дизайн, роботика и електронна музика. Притежавам Москвич Алеко 2141S от 1992 г. който беше на дядо ми, после на баща ми, а сега на мен.
Казвам се Васил Кръстев, от Пловдив.каквото учих, не ми помогна в живота особено....понастоящем снимам в телевизия.Обичам хладните оръжия, звукотехниките, лесните жени и др.
Пабло Ескобар
е моят господар!
е моят господар!
Re: Кой с какво се занимава,освен да
Здравейте!
Казвам се Димитър Бахчеджиев от град Кърджали.
Завяършил съм икономика, счетоводство и одит магистратура. Учил съм и двг към техническият университет София, но аха да завърша и не се "разбрахме" със един "преподавател" по техническо чертане. Да е жив и здрав.! В номента работя към министерство на отбраната и имам достатъчно свободно време и за хобито си.. Работил съм и като механик в автосервиз докато бях студент! В момента имам и малка работилничка в която "човъркам" автомобилите на приятели когато нещо са се повреди ли и имат нужда от ремонт.
Занимавам се разбирасе и с други дейности, една от които е че съм заместник прецедател на кърджалийският авто мото ретро клуб.
Казвам се Димитър Бахчеджиев от град Кърджали.
Завяършил съм икономика, счетоводство и одит магистратура. Учил съм и двг към техническият университет София, но аха да завърша и не се "разбрахме" със един "преподавател" по техническо чертане. Да е жив и здрав.! В номента работя към министерство на отбраната и имам достатъчно свободно време и за хобито си.. Работил съм и като механик в автосервиз докато бях студент! В момента имам и малка работилничка в която "човъркам" автомобилите на приятели когато нещо са се повреди ли и имат нужда от ремонт.
Занимавам се разбирасе и с други дейности, една от които е че съм заместник прецедател на кърджалийският авто мото ретро клуб.