Кой с какво се занимава,освен да"рови"по колата?

Телефонни номера, имена, скайпове, мейлове. Данните се виждат само от регистрираните потребители.
hellboy_1360
Потребител
Потребител

Re: Кой с какво се занимава,освен да"рови"по колата?

Мнение от hellboy_1360 »

Приятно ми е да се запознаем колеги ,казвам се Иво . Завърших средно-специално образование в ПГТЕ - Хенри Форд (Климатици,вентилация,отопление) София през 2006 ,от тогава и работя .Бях продавач-консултант в Техномаркет 2 години...без коментар :)) Москвето си ми е страст от малък,само като ми замирише на бензинец...мммм а и вътре си има една специфична миризма...какво да Ви обяснявам Вие знаете :) Но сега съм решил постепенно да го постягам.
Закупих си фиат(да те е яд) през февруари 2009 и вече ми пистна,това не е кола с дух,само това мога да кажа..бая пари набих и си казах СТИГА! :) Поздрави на всички!

p.s. Хубава тема :)
ben
Потребител
Потребител

Re: Кой с какво се занимава,освен да\

Мнение от ben »

През 2002-ра. година завърших средно специално КИПиА (контролноизмервателни уреди и автоматика) Като ученик много ме влечеше електрониката.
Работих 3 години като технолог и 6 месеца електротехник в Кремиковци. От 28. 05. 2009г. работя само по Москвича и къде к'во падне.

ПП. След година и нещо работа по себе си от 07. 01. 2011г. съм електротехник в Стомана индъстри АД.
Последно промяна от ben на 18 Апр 2012 20:47, променено общо 1 път.
Болт забит с чук държи по-здраво от пирон завит с отвертка!!!
dragomanov
Потребител
Потребител

Мнение от dragomanov »

Айде и аз да си кажа......завършил съм Геодезия и Картография..... доста време бачках в областа на строителството ( гипскартони,ел.,ВиК инсталации и всички останали щуротии без груб строеж) между другото от 5-6 години се занимавам и със застраховане (бях просто агент) в момента съм управител за В.Търново в една компания (http://efcogroup.bg/ ) занимаваме се основно със застраховане.По-малко и с кредитиране,осигуряване,лизинг и тн.Ами това е общо взето.С удоволствие отговарям на въпроси свързани с всички видове застраховане,застрахователни компании и всякакви такива щуротии :)
Ако Ви се сере,то мястото е в тоалетната,а не във форума!
Аватар
mzeto
Член на клуба!
Член на клуба!

Мнение от mzeto »

[quote dragomanov]......[/quote]

И караш ЮМЗ :)
Да си Москвичист, не означава да имаш Москвич, това е начин на мислене!
dragomanov
Потребител
Потребител

Мнение от dragomanov »

[quote mzeto][quote dragomanov]......[/quote]

И караш ЮМЗ :)[/quote]

И кво? Май завиждаш,а ;)
Ако Ви се сере,то мястото е в тоалетната,а не във форума!
Аватар
Кольо_москвето
Потребител
Потребител

Мнение от Кольо_москвето »

Здравейте!
Казвам се Никола.
По стечение на обстоятелствата завърших 2005г. "монтьор на електрически машини, апарати, уреди и устройства" в ПГ по ЕС.
След като завърших работих изестно време като гумаджия после карах такси и малко след това и по специалноста и продължавам да си работя по нея!
"Членовете" :)))) на форума имаме една любов-КОСМИЧА!
Като малък исках да уча ДВГ ама не стана и сега се колебая това ли да следвам...та това ми е хобито...

П.П. Толкова коли съм направил вече...само за мойта нема време...
Форсирай свободно!
strashimiroff
Потребител
Потребител

Мнение от strashimiroff »

Здравейте,за сега не ровя по колата,защото нямам Москвич.Занимавам се с охрана от 1995г.В момента охранявам един от най-богатите хора в България.Много ми харесват 403,407,408.Мога да взема един красавец от 1986г,но ми се вижда нов.Харесва ми,че е с двигател 8-ца.Поздрави на всички
valchev
Потребител
Потребител

Мнение от valchev »

Завърших средното си образование в СПТУпо строителна механизация Плевен- Строша както го знаят в Плевен,специалност заварчик.Работил съм от 13 -14 годишен с баща ми който е златар,допреди година две.Паралелно съм се занимавал и с охрана към 5 години.В момента работя в една фирма за електроника но правя прозорци и врати, защото шефовете си купиха една сграда и за по евтино си купиха машини за дограма и я направихме ние-3ма души.Оглеждам се за нова работа щото ми писна тая.Ако имате делови предложения чакам оферти:)
azlk20101981
Член на клуба
Член на клуба
Кара:: 2140

Мнение от azlk20101981 »

здравейте, аз съм Станимир завършил съм ТТОП(текстила) гр.Пловдив 2000г.От тогава насам автобояджия,комбаинер,дограмаджия,довършително строителство(понастоящему последните 2 + параджия на газови котли) и управление и потдръжка на 2140(1982) и 2140(1980)+някои други подобни. Най-сладката цигара е оцапаната с 15w40............
Веднъж купиш ли си за втори път москвич, то вече е състояние на духа
monster
Потребител
Потребител

Мнение от monster »

Здравейте аз съм вероятно най малкия от клуба казвам се павел и се занимавам с танци 10 клас съм в Националното училище за танцово изкуство (НУТИ) гр. София. Но съм голям фен на марката москвич израснал съм с такава кола (МОСКВИЧ 21 - 40) От село Белозем съм това е близо до Пловдив , и тъй като селото е спокойно няма много полицай може да се каже че често си карам москвича тъй като вече почти никои не го пипа защото си купихме SEAT IBIZA Но имам добри планове за моско като зема книжка. Дори и в момента майсторя някой роботи по него .
С мен който иска...Срещу мен, който може!
Баш-Майстора
Потребител
Потребител

Re: и аз да споделя

Мнение от Баш-Майстора »

Баш-Майстора, както е известно се занимава с дейности в областта на дюлгерските науки и методики ... Завършил съм Строителен Техникум в Стара Загора . След това имаше неуспешен опит Баш-Майстора да се направи на инженер по строителство, но за късмет на гилдията не се получи ! Сега Баш-Майстора се изявява във втора по ред строителна лаборатория за изимналите 7 години трудова дейност и не се отказва да трови живота на хората от бранша . Конкретната дейност се състои в изпитване физико-механичните показатели на строителните продукти, които трябва да отговарят на общоприетите стандарти за качество . Естествено хората не са доволни когато им кажеш, че бетона който произвеждат не става за нищо ... Междувремнно за около половин година, докато нямахме сериозен обект, действах като шофьор на товарни автомобили към фирмата, като вземах участие и в авторемонтната работилница, откъдето придобих допълнително практика и наблюдения относно поддръжката на автомобилите . Освен старите автомобили и камиони, друга моя страст с която запълвам свободното си време е българското народно творчество . По - специално съм почитател на инструменталното изкуство на тракийските сватбарски оркестри . Понякога се опитвам да разпъвам един 80-басов акордеон в къщи, но гледам да няма много хора наоколо, че да не им омръзвм съвсем ...
милкотроян
Потребител
Потребител

Re: и аз да споделя

Мнение от милкотроян »

Здравейте,аз съм МИЛКО от Троян или както ме знаят всички които са чували за Готвача от Троян .От 2008 участвам в драг състезания.Има доста клипове с гонки.Карам СААБ 2.3 т. АЕРО 300к.с.
нидялко
Потребител
Потребител

Мнение от нидялко »

Приет на всички. Живея в Ахтопол, по професия съм шофьор. Работил съм и като багерист. Понастоящем безработен. Преди време имах москвич 12 ка. Сега стягам един 21412 1700сс пикап. Красавец. В общи линии това е.
iliikata5023
Потребител
Потребител

Мнение от iliikata5023 »

Здравейте на всички!Казвам се Илия от Варна.Занимавам се със стъкларски услуги и производство на рамки за картини гоблени и т.н. (общо взето всичко,което може да се сложи в рамка го правя :)
Аватар
МОРСКИЯ
Член на клуба
Член на клуба

Re: Кой с какво се занимава,освен да\

Мнение от МОРСКИЯ »

Ето ме и мен! Името ми е Веселин. Дипломиран автомотьор, по специално авто-ел. техник. Имам малък стаж в "Аутомотор" - Варна главно на москвичите. След това живота ми се завъртя така, че станах военен, но продължих да поработвам в извънработно време в "Наба" сервиз, който междувременно престана да съществува. 2 -3 години съм се занимавал с авто-бояджийски услуги( което не ми  е много по сърце). Та .... понастоящем със си военен, служа във ВМС и не се занимавам с нищо странично. Москвича ми е 2140Д 1987г.от баща ми е и на него проходих коато шофьор и като монтьор.
              Та да внеса малко корекции ... Москвича на баща ми си замина и сигурно вече се е преродил в нещо друго. През април  си друг Москвич 408 1969г. 
Последно промяна от МОРСКИЯ на 21 Авг 2013 17:43, променено общо 1 път.
Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за тези, които запазиха мечовете си.
Публикувай отговор