Кой с какво се занимава,освен да"рови"по колата?

Телефонни номера, имена, скайпове, мейлове. Данните се виждат само от регистрираните потребители.
митак
Потребител
Потребител

Кой с какво се занимава,освен да"рови"по колата?

Мнение от митак »

Взаимствах тая тема от Шкода клуба и мисля,че ще е интересно на всички ни да разберем с какво си вади хляба човека отсреща:)
Започвам аз-занимавам се с осветителна техника и ел.инсталации,от октомври миналата година.По образование съм монтьор на корабни машини и механизми и заварчик.
Предлагам темата да се бодне отгоре от някой мод:)
Дерзайте колеги!
Най обичам боба,леба и да е*а!
emo66
Потребител
Потребител
Кара:: 2138
Обратна връзка:

Re: Кой с какво се занимава,освен да"рови"по колата?

Мнение от emo66 »

Добра идея, но мисля че мястото на темата е във "Връзка с участниците", все пак там четат само регистрирани потребители.
Аз се занимавам със социология, регионален шеф съм на една агенция за Търговище, Разград и Русе.
Иначе съм завършил механотехникум - ДВГ, Библиотекарския институт, История в Търново, Индустриален мениджмънт в Русе. (В този ред :)
Аватар
pacho
Администратор
Администратор
Кара:: 2335 (Служебен)
Обратна връзка:

Мнение от pacho »

Бива да се премести темата ама да си кажем че е интересна :) ) специалност електронна техника и в момента съм студент задочно електроника ТУ Габрово. Но както е споменато в темата без "човъркане" по копача не може :)
Москвича трябва да се гали нежно с ЧУК!
angel1250p
Потребител
Потребител

Мнение от angel1250p »

Завърших авто транспорта в Пловдив .От две години работя в авто сервиз на Ауди.Космича ми стана няква мания хахахаа.
Москвича си мирише на Москвич
Аватар
BGto
Член на клуба
Член на клуба

Мнение от BGto »

завърших 2006 . Соу Иван Вазов - гр Плевен специалност информатика...
в момента съм студент трета година в УАСГ- София специалност Строителство на Сгради и Съоръжения
иначе за Москвичите давам почти всяка свободна минута :)
Tехнологиите отнемат от чара и душата на машината и прекъсват живата връзка вежду водач и автомобил
Аватар
милен борисов
Член на клуба
Член на клуба

Мнение от милен борисов »

Здравейте,
лично аз се занимавах повече от 10 години с футбол, като започнах организирано в училищният отбор още в трети клас. В четвърти клас със същият училищен отбор спечелихме градкото училищно първенство до 4-ти клас през 1999.
От тук нататък беше ясно че ще се занимавам с това и завбъдеще. От 1999 станах играч на Спартак Пловдив в ДЮШ. През годинити имах много интересни изяви, но както е в повечето неща в България, за да продължа да играя професионално трябваше да имам връзки. До миналата година продължавах да играя в обласната група на Пловдив за да мога да потдържам форма и да се прехвърля в по-силен отбор за да мога да се равивам, но уви. Още на първата тренировка на която отивах, след нея треньорите ми викат, че си имали вече изграден отбор и нямали нужда от други хора. И така без да ме видят в някой мач или за по-дълго време, аз отново трябваше да играя по селата, а там нивото наистина е слабо и нямаше смисъл да продължавам. Оставам си все пак футболен човек и това което се случи на мен, не ми повлия да намразя играта както става с други хора.
До преди три седмици, когато ме съкратиха от работа, близо година и половина бях кредитен консултант, първо в УниКредит, а след това в ДжетКредит. Този период ще се запомни с това, че се запознах с много хора, а за самата работа не съжелявам, защото бе недооценена.
Завършил съм СОУ Св.Константин-Кирил Филисоф (бившето Васил Коларов, или както е известно в Пловдив "веселите курви") със специалност Български език и История. В момента съм 2-ри курс студент в Пловдивският университет "Паисий Хилендарски", специалност Макроикономика (задочно)
Автомобилите са ми едно от хобитата и за това Москвич е една страст за която си заслужава да хвърля някой лев, вместо да го прахосам по барове и дискотеки!
Жена в колата е като звезда в небето! .................... Ти я виждаш, но тя теб не!
митак
Потребител
Потребител

Мнение от митак »

Не се стискайте момци,срамна работа няма:)
А и така ще сме си полезни един на друг,всеки с това което му се отдава.
Най обичам боба,леба и да е*а!
sharki_shark
Потребител
Потребител

Мнение от sharki_shark »

и Аз да кажа :)
moskvich 408i 1975
Pesho_Moskvich403
Потребител
Потребител

Мнение от Pesho_Moskvich403 »

Свиря на барабани :)....
1965 Москвич 403 1360 см2 45 к.с.
Аватар
mzeto
Член на клуба!
Член на клуба!

Мнение от mzeto »

Все още съм ученик. Чат-пат когато не съм на училище ходя на работа на един вулканизатор, лятото бях на автомивка. Когато имам време се занимавам с мойте барутници, помагам с някой друг ремонт и на хора в нужда :)))
Да си Москвичист, не означава да имаш Москвич, това е начин на мислене!
medun412
Член на клуба
Член на клуба

Мнение от medun412 »

Средно образование в ПТГ Д-р Никола Василиади специалност Електронна техника (съученици сме с пачо 2140Д)
От близо 2 години работя в сферата на ИТ.В момента съм продавач-консултант на компютърна и офис техника във габровската фирма Терабайт ЕООД.
Студент съм (вече силно казано) задочна ф-ма на обучение в Ту Габрово - Стопански факултет-Икономика на търговията.
Но няма нищо по готино от маслото под ноктите :)
ЭТО НЕ ВАЗ, ЭТО АЗЛК........
dragomanov
Потребител
Потребител

Мнение от dragomanov »

[
Но няма нищо по готино от маслото под ноктите :)[/quote]

Има,има... чугунен прах в ушите,в носа и в гъза.
Ако Ви се сере,то мястото е в тоалетната,а не във форума!
БОЕВ
Член на клуба!
Член на клуба!

Мнение от БОЕВ »

Здравейте и от мен! Завърших през 2002г. Механотехникум - Варна. Работил съм какво ли не но от около пет години работя като шофьор,в момента шофьор на линейка в Бърза Помощ. Та както се подразбира професията ми е хоби или хобито професия както искате го разбирайте :)
Най-важните неща в живота ,не са неща......
Аватар
московчанин2140
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от московчанин2140 »

Магистър по радио телевизионна техника.
Работя на длъжност електроинженер.
Все великие! Все гениальные! А ракию выпить не с кем
Публикувай отговор