интересен клип
-
- Потребител
интересен клип
Вчера в един сайт попаднах на този http://www.vbox7.com/play:ec1d9b35 уникален клип за АЗЛК Москвич.Там в описанието съм написал от кой филм са кадрите
П.П Това лято бях в Москва в МУЗЕЙ РЕТРО АВТОМОБИЛЕЙ на Рогожском валу,където е преместена колекцията от музея на АЗЛК.Ако някой иска ,мога да постна снимките.
П.П Това лято бях в Москва в МУЗЕЙ РЕТРО АВТОМОБИЛЕЙ на Рогожском валу,където е преместена колекцията от музея на АЗЛК.Ако някой иска ,мога да постна снимките.
ГАЗ 24 Волга 1977г.
Re: интересен клип
Клипа е много готин и песента много му приляга. Накара ме да си припомня макар и малкото хубави моменти с моя москвич. Пусни снимките, със сигурност ще възникне интерес :)
-
- Член на клуба
Клипът е убийствен!
Някой знае ли каква е тая джаджа закачена на главината?Накрая се вижда като прави слалома м/у конусите...
Някой знае ли каква е тая джаджа закачена на главината?Накрая се вижда като прави слалома м/у конусите...
-Пичове т\'ва няк\'ва гонка ли е?...Гонка е! Ей ся ши му дам аз!
Клипа е много интересен и докато го гледах целия изтръпнах. Показа ми колко е ценен за мен москвича а песента е перфектна за клипа.
Поздрави.
Поздрави.
АЗЛК
Кърти клипчето :) :)
-
- Член на клуба
И забележете как им счупват воланите тия пилоти.Аз не смеех така докато не си направих някакво окачване,защото ме беше страх да не го обърна,а те със стандартните работи направо ги пързалят даже и хич не им дреме...ама това им е работата да тестват колата как се държи в различни ситуации.Аз от край време се надъхвам да опитам с приятели да сглобим някакъв клип с Москвича и дано тая зима условията са благоприятни да се иде до пистата и да се направи опит за нещо.Винаги съм смятал,че Москвичът е роден да се движи по сняг и там му е силата:))
-Пичове т\'ва няк\'ва гонка ли е?...Гонка е! Ей ся ши му дам аз!
- московчанин2140
- Глобален модератор
Две са основните неща за понятието ,,време"
I. Не е дефинирано.
II. Не се връща назад.
Ех, години, години и носталгията по тях...........
I. Не е дефинирано.
II. Не се връща назад.
Ех, години, години и носталгията по тях...........
Все великие! Все гениальные! А ракию выпить не с кем
Дръпнах си филма, то само Москвичи в него. Клипа го гледам и не мога да си обясня, що ги обичам толкова тия кочини.
Болт забит с чук държи по-здраво от пирон завит с отвертка!!!
- wrecked_pld
- Потребител
[quote ben]Дръпнах си филма, то само Москвичи в него. Клипа го гледам и не мога да си обясня, що ги обичам толкова тия кочини.[/quote]
Защо ? Защото всеки,който кара тая кола като малък се е возел в семейното возило или са го учили да кара на нея и носталгията по времето и колата остават на 1во място :).В последствие работа се превръща в мания или по скоро болестворно състояние,което трудно се лекува ;) !
Защо ? Защото всеки,който кара тая кола като малък се е возел в семейното возило или са го учили да кара на нея и носталгията по времето и колата остават на 1во място :).В последствие работа се превръща в мания или по скоро болестворно състояние,което трудно се лекува ;) !
Спомням си ядеше ванилов сладолед,а аз паркирах москвича точно пред теб !
[quote ben]Дръпнах си филма, то само Москвичи в него. Клипа го гледам и не мога да си обясня, що ги обичам толкова тия кочини.[/quote]
От къде си го дръпна и има ли субтитри към него :)
От къде си го дръпна и има ли субтитри към него :)
-
- Член на клуба
Колега ще можеш ли да дадеш линк към филма, сигурно е доста интересен.Аз се опитах да го намеря, но не можах.
Ще съм ти доста благодарен. Поздрави
Колега ще можеш ли да дадеш линк към филма, сигурно е доста интересен.Аз се опитах да го намеря, но не можах.
Ще съм ти доста благодарен. Поздрави
http://bitsnoop.com/%D1%81%D0%B5%D0%BC% ... 36792.html
От тук го дръпнах с бутона от дясно "Download Torrent" субтитри няма за съжаление.
Wrecked, тия работи ги знам, ама пак не го осъзнавам. Сеедно съм влюбен в грозна, тъпа и бедна жена
Поздрави!
От тук го дръпнах с бутона от дясно "Download Torrent" субтитри няма за съжаление.
Wrecked, тия работи ги знам, ама пак не го осъзнавам. Сеедно съм влюбен в грозна, тъпа и бедна жена
Поздрави!
Болт забит с чук държи по-здраво от пирон завит с отвертка!!!
-
- Член на клуба
Благодаря много за филма, но не съм съгласен с теб. Москвича си е една доста хубава " жена ", даже от най хубавите
-
- Член на клуба
Филма е пълен с нови москвичи и с хубави девоики - питам какво друго му трябва на един филм?
Моят съвет е теглете
Моят съвет е теглете
-
- Потребител
Надявам се че колегата няма да ми се разсърди че ще постна това клипче тук, но сметнах за редно да не пускам нова тема само заради това клипче :)
http://www.vbox7.com/play:3c4961b3
мисля че ще е интересно на всички
http://www.vbox7.com/play:3c4961b3
мисля че ще е интересно на всички