Прав си колега и затова предлагам, като темата се казава КОНКУРС, нека се събере жури и да избере най-подходящите и оригинални снимки, които да служат като реклама на нашия клуб. Прекалено много станаха снимките които нямат нищо общо с темата. Има си друга тема която е озаглавена само СНИМКИ и който иска да ги сподели да ги направи там. Айде да се съберем 5 човека и всеки да си избере 15-20 снимки от всичките 22-те страници досега и накрая да видим кои снимки са събрали най-много точки и после накой модератор да зачисти темата и да постне избраните снимки. Аз се заемам с задачата да съм един от тея 5 човека в журито и чакам други доброволци. После по скайп ще си комуникираме кои са ни фаворитите и като определим печелившите снимки ги даваме на модератора да ги публикува.
Жена в колата е като звезда в небето! .................... Ти я виждаш, но тя теб не!
Айде да се съберем 5 човека и всеки да си избере 15-20 снимки от всичките 22-те страници досега и накрая да видим кои снимки са събрали най-много точки и после накой модератор да зачисти темата и да постне избраните снимки
Последните предложения на Блубърд и Станчев са много добри. Аз си избрах 20 снимки от предишните страници и чакам други навити за жури. Предлагам да се изберат 20 снимки, като наградата е една каса с бира - 20 бири. За всяка снимка попаднала в класацията, човекът който е публикувал печели бира. Хора които имат повече от една снимка, съответно ще получат повече бири. Касата с бира ще се купи от журито (в това число и аз), като ще си поделим разхода помежду си! При положение, че автора на снимка, попаднала в класацията, не присъства на събора, бирата си е пием журито. Ако сте навити, давайте да правим нещо. Ето това е едно мое предложение за част от програмата за събора!!!!
Жена в колата е като звезда в небето! .................... Ти я виждаш, но тя теб не!
[quote милен борисов] При положение, че автора на снимка, попаднала в класацията, не присъства на събора, бирата си е пием журито. Ако сте навити, давайте да правим нещо. Ето това е едно мое предложение за част от програмата за събора!!!![/quote]
Аз съм навит.Получавате моята подкрепа на 100 % в изпиването на бирата :)
Ако Ви се сере,то мястото е в тоалетната,а не във форума!