Календар 2023
Re: Календар 2023
първата
- Москвич2140
- Член на клуба
- Кара:: 2140Д
Номер 1 

Гласувам ЗА снимка с превозното средство на Народната милиция. Без значение коя от двете .....Поздрави!
- moskvich_408
- Член на клуба
- Кара:: 408э , 412э , 2138
Гласувам за пъвия вариант! 

Първата снимка
Ако гласа ми се брои,го продавам за 50лв... 
- Ivan40
- Потребител
- Кара:: 412
Най-ми харесва първата снимка. Кадъра е страхотен. Гласувам за календар за 2023 година да бъде ПЪРВАТА снимка с НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ й цялата колона на клуба зад него ! 

Ето варианта за календар, до който стигнах.Ако някой ича предложения за корекции- да казва.Говорил съм и сняколко познати в печатници и чакам офертите за печат. Доколкото разбрах цените за варианта с лайстна ще са по-високи, заради цената на алуминия. Тея дни като получа оферти, ако сте съгласни ще пусна тема за заявки
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Щеше да е добре да има от всички модели, не масовия 2140
-
- Потребител
Добър е.Направете тема за заявки.bai_to60 написа: ↑28 Дек 2022 10:45 Ето варианта за календар, до който стигнах.Ако някой ича предложения за корекции- да казва.Говорил съм и сняколко познати в печатници и чакам офертите за печат. Доколкото разбрах цените за варианта с лайстна ще са по-високи, заради цената на алуминия. Тея дни като получа оферти, ако сте съгласни ще пусна тема за заявки
Супер е календара. Времето за корекции... отдавна е минало
Да видим офертите и да оточняваме бройките 

Е те тоя вариянт е добър! Художествено издържан е, изнесен каледнариума в страни, Москвичите са в преден план, снимката е лайкната, глас народен-глас божи!bai_to60 написа: ↑28 Дек 2022 10:45 Ето варианта за календар, до който стигнах.Ако някой ича предложения за корекции- да казва.Говорил съм и сняколко познати в печатници и чакам офертите за печат. Доколкото разбрах цените за варианта с лайстна ще са по-високи, заради цената на алуминия. Тея дни като получа оферти, ако сте съгласни ще пусна тема за заявки
Давай бате Тошо, дари ни с клубно календарче, че нема вече време, баце...
И Ви предлагам, Уважаеми Колеги, да не се @баваме със тема за заявки още месец-два, а да действаме. Ако файлът е готов директно да го носим в печатницата! Прогнозите за тиража са ясни, не печатим календари от вчера. Отпечатаните календари, дори и да са в повече ЩЕ се продадат, вЕрвайте ми, от опит знам!!!
Поздрави.
По темата с отпечатването- намерил съм печатница, в която могат да ни отпечатат тиража на доста евтина цена и качествено. Проблема е, че слагат лайстни само на размер до 50см,а каклендара ще е 50×70. Ако някой знае печатница, където слагат и лайстни на големи формати да казва. Тази година сигурно цените на календарите с лайстни ще са по-високи поради цената на алуминия, но това не е чак такъв проблем. Просто ако някой знае къде биха сложили лайстни може да пише, защото едва ли би бил сполучлив календар без лайстни
-
- Потребител
Календара е много добър като идея но и според мен не струва ако е без лайсни .В по големите градове не вярвам да няма печатници които да го изработят.Приятел си прави в Русе ,направиха го няма проблеми
Да, така е. Затова написах, че ако някой знае печатница, където слагат лайстни да пише.