Зявки за календар 2017
-
- Потребител
Re: Зявки за календар 2017
5 лв. за календари с лайстни ,гр. Враца до офис на еконт на бл.32, Петър Пеловски, тел.0892729555
Последно промяна от petar pelovski на Пон Фев 20, 2017 10:36 am, променено общо 1 път.
-
- Член на клуба
- Кара:: 2140
5лв. с лайсна и 5лв. без лайсна към пловдивската дружина.
Доставка - общо за Пловдивската група!
Последно промяна от azlk20101981 на Вто Фев 21, 2017 10:45 pm, променено общо 1 път.
Веднъж купиш ли си за втори път москвич, то вече е състояние на духа
- moskvich_408
- Член на клуба
10лв. с лайсни за София <alko>
Последно промяна от moskvich_408 на Пон Фев 20, 2017 10:52 pm, променено общо 1 път.
Бензин, а не кръв.... карбуратор, а не сърце....машина, а не човек.
-
- Потребител
Здравейте колеги ! Тъй като съм пропуснал развитието на дебатите по отношение на календара , някой колега би ли ми разяснил как точно изглежда календара за 2017 . Другият ми въпрос е не е ли късно да поръчам и по кой начин може да стане ( ако все още може ) това. Благодаря предварително !
[quote="ретро1971"]
Здравейте колеги ! Тъй като съм пропуснал развитието на дебатите по отношение на календара , някой колега би ли ми разяснил как точно изглежда календара за 2017 . Другият ми въпрос е не е ли късно да поръчам и по кой начин може да стане ( ако все още може ) това. Благодаря предварително !
[/quote]
Предполагам че все още се приемат поръчки, те са в лева а не в бройки както си забелязал. Прочети внимателно постовете назад.
А иначе календара изглежда така
[/quote]
Предполагам че все още се приемат поръчки, те са в лева а не в бройки както си забелязал. Прочети внимателно постовете назад.
А иначе календара изглежда така
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за тези, които запазиха мечовете си.
[quote="ретро1971"]
[/quote]
Календара виждаш как изглежда - предвижда се да имадва варианта с лайста от горе и долу и без. Очаквана цена грубо до към 50 стотинки на бр. без лайсна. За сега събираме поръчки в пари пък после ще се уточни за тези пари по колко бройки се получават. Разпращането е после по градове с Еконт и на място се свързват членовете - освен ако нямаш други съображения. Разчитаме на добросъвестността на потребителите и парите се плащат чак накрая при получаването.
[/quote]
Календара виждаш как изглежда - предвижда се да имадва варианта с лайста от горе и долу и без. Очаквана цена грубо до към 50 стотинки на бр. без лайсна. За сега събираме поръчки в пари пък после ще се уточни за тези пари по колко бройки се получават. Разпращането е после по градове с Еконт и на място се свързват членовете - освен ако нямаш други съображения. Разчитаме на добросъвестността на потребителите и парите се плащат чак накрая при получаването.
Москвич 2140 УЗАМ 3317 1.7
5 лв с лайстна, офис на Еконт, гр. Сливница, Радостин Стойков, 0878910691
-
- Член на клуба
Календари за 25лв с лайстни за мен :)
офис на Еконт: гр. Плевен, жк Дружба , булевард България №4
име: Иван Николов
телефон: 0878151193
Поздрави! <alko>
офис на Еконт: гр. Плевен, жк Дружба , булевард България №4
име: Иван Николов
телефон: 0878151193
Поздрави! <alko>
Последно промяна от Moskvich3v1 на Вто Фев 21, 2017 6:02 pm, променено общо 1 път.
.ОО=w=ОО. Москвич Рулит!
- московчанин2140
- Глобален модератор
Здравейте!
за 30 лева с лайстна....
поздрави! Бако.
за 30 лева с лайстна....
поздрави! Бако.
Все великие! Все гениальные! А ракию выпить не с кем
5 лв. с лайсна - град Берковица,офис ЕКОНТ, Боби Иванов, 0899/767643.
5лв. Стара Загора, Еконт Железник, Милена Христова 888 255 894
Ние пресъздаваме марката
- wrecked_pld
- Потребител
Пловдив още 5 лв без лайстна <alko>
Последно промяна от wrecked_pld на Вто Фев 21, 2017 10:44 pm, променено общо 1 път.
Спомням си ядеше ванилов сладолед,а аз паркирах москвича точно пред теб !
[quote="RRRbg"]
Здравейте,
днес се срещнах с печатаря и дадохме ход на процедурата по отпечатването.
Уточнихме и себестойността на календарите.
И разходите за отпечатване за бр. календар са:
Без лайстна: 0.30 лв./бр.
Със лайстна: 0.60 лв/бр.
И така, колеги, ще помоля всеки, който е заявил, но не е указал към групажа за кой град, или иска индивидуално да му ги пратя, като даде съответните данни за доставка, нека да го направи, като РЕДАКТИРА поста си в темата "заявки" или да пише на Л.С.
Поздрави!
[/quote]
Здравейте,
днес се срещнах с печатаря и дадохме ход на процедурата по отпечатването.
Уточнихме и себестойността на календарите.
И разходите за отпечатване за бр. календар са:
Без лайстна: 0.30 лв./бр.
Със лайстна: 0.60 лв/бр.
И така, колеги, ще помоля всеки, който е заявил, но не е указал към групажа за кой град, или иска индивидуално да му ги пратя, като даде съответните данни за доставка, нека да го направи, като РЕДАКТИРА поста си в темата "заявки" или да пише на Л.С.
Поздрави!
[/quote]
Москвич 2140 УЗАМ 3317 1.7
- wrecked_pld
- Потребител
Евала колега <alko> Поздрави! Пловдивската група наведнъж ще ги вземем календарите <wonder> ?
Спомням си ядеше ванилов сладолед,а аз паркирах москвича точно пред теб !