Заявки за календар 2015 г.
-
- Член на клуба
Re: Заявки за календар 2015 г.
20бр. за 20лв за Варна (Евгени Камбуров)
Последно промяна от Evgeni_turbocharger на Нед Дек 14, 2014 10:45 pm, променено общо 1 път.
Има вълци в овчи кожи ,но повечето са овце във вълчи кожи ...
-
- Потребител
Искам 10 броя за Пазарджик! Данни на лично. Благодаря! :)
-
- Потребител
20броя за 10лв.
София
П.П. От миналогодишните ми останаха , неможах да ги раздам всичките , ама тазгодишните всичките ще ги раздам <O> .
София
П.П. От миналогодишните ми останаха , неможах да ги раздам всичките , ама тазгодишните всичките ще ги раздам <O> .
правя москвич , не защото е лесно , а защото е трудно !
0 (нула) броя за 4лв.
очаквам на Л.С. сметка по която да ги наредя
очаквам на Л.С. сметка по която да ги наредя
За рулем пизда, это не езда!
аз искам 25 броя. гр. Карлово
+10лв за клубът!
П.С
Според мен е по-добре да се отвори отделна тема за събиране на пари, с номер на сметка да речем....
+10лв за клубът!
П.С
Според мен е по-добре да се отвори отделна тема за събиране на пари, с номер на сметка да речем....
Последно промяна от KOKLEV на Вто Дек 16, 2014 9:06 pm, променено общо 1 път.
- Niki Zarkov
- Член на клуба!
[quote=""Niki Zarkov""]
20броя за 10лв.
София -с тези на Бако
[/quote]
+20бр за 10лв към тези
20броя за 10лв.
София -с тези на Бако
[/quote]
+20бр за 10лв към тези
Предлагам заявки да се събират до края на седмицата. Понее бройките са по-малко офертата е за 600 бр 283 лева, или по 0.40 ст на календар.
10 броя за Шумен
Зад всяка руска кола стои по-един мъж който твърди,че зад всяка руска кола седи по-една жена.
Това, Кюстендил, никаде го нема, ама за си знам че сте ми приятели и ще ми пратите календари, не ми стана ясно кои е ВОИВОДАТА, да тропне по масата та да обърне паниците на масата,<t> <t> <t>. Прочетох внимателно дискусията за календар, недоволни има, та даже и убидени, - колега РРРбг, поръчаи си календари, после ще те яд, нищо че сега си убиден или там каквото е, имаме една приказка, " къде цело село там и аз. " Избегвам да пиша, не участвам активно в клуба, знам кога доиде при нас, интусиазма да имаш кола,извинаяам се - МАШИНА, беше похвален, сега тръпката още си стои, не се цупи, като заобичаш нещо истински не можеш да го намразиш, има ли ги хората има го и клуба, благодаря ти за 4лв. е тия са важни, жеста, постъпката, тов че не ти харесва календара, тека е решила дружината,тека са постъпили. Благодаря ти Вачес, изненада, приятна, нека останалите ............ като ни видят на пътя да не си мислят че сме куци и инвалиди, с патерици и бастуни, удивително е като мине модел от марката как го зяпат хората, а сега и ще разберат че не сме случаини, тия дето карат Москвичи, - СЛУЧАИНИ НЕМА. <alko> <alko> <alko> За Кюстендилска околия 50 бр. за 50 лв. <cool>
Знанието, незнанието, две много скъпо струващи неща.
-
- Потребител
- Кара:: 2138
- Обратна връзка:
Разград
Емо Чанков
20 лв.
колкото там прецените бройки.
Емо Чанков
20 лв.
колкото там прецените бройки.
Последно промяна от emo66 на Чет Дек 18, 2014 9:13 pm, променено общо 1 път.
Мойте бройки ги променете на 30 !!!!!
20бр. Борислав Димитров
Русе
Русе
-
- Потребител
15 бр. за Търговище
Кристиян Иванов
Кристиян Иванов
Най-голямата тръпка е да направиш това, от което се боиш!
- московчанин2140
- Глобален модератор
Вачес, Иване за моите съм написал по 20 стотинки над номиналната цена, а не по 55 стотинки броя, само да отбележа.
А към другите: я се напънете още малко за повече бройки да заявим....Идват празници, именни дни след Нова година, празници по нов и по стар стил, 2 февруари, Трифон Зарезан, св. Вазелин <idiot> все ще се намери къде да се подарят, дадат ....
Айде поздрави!
А към другите: я се напънете още малко за повече бройки да заявим....Идват празници, именни дни след Нова година, празници по нов и по стар стил, 2 февруари, Трифон Зарезан, св. Вазелин <idiot> все ще се намери къде да се подарят, дадат ....
Айде поздрави!
Все великие! Все гениальные! А ракию выпить не с кем